Jäsentiedote 1/2024

Hyvää alkanutta vuotta 2024!

Näin vuoden vaihtuessa muistutetaan, että ampujalisenssi on aina kalenterivuoden kerrallaan voimassa eli kilpailulisenssi tulee uusia viimeistään ennen vuoden ensimmäistä kilpailua.
Uutuutena on tullut myös harrastelisenssi, joka kattaa mm. harjoituksissa sattuneet vahingot, lisenssit saat ostettua Suomi-Sportin kautta, linkki https://info.suomisport.fi/.

Lisätietoja lisensseistä löytyy: www.ampumaurheiluliitto.fi.

Myös Mussalon ilma-aseradan ratamaksu 60 euroa/vuosi on voimassa kalenterivuoden eli ampujat, jotka käyttävät tätä ratamaksua kertamaksun sijasta, pyydetään suorittamaan maksu seuran tilille: FI 84 2078 1800 0003 67 tammikuun aikana, käytä omaa viitenumeroa. Maksuvelvoite ei koske niitä henkilöitä, jotka rahoittivat taululaitehankintoja.

Kaakkois-Suomen aluemestaruuskilpailut (ilmapistooli ja -kivääri) järjestetään 10.-11.2.2024 Lappeenrannassa. Ilmoittautuminen päättyy 28.1.2024. Seura maksaa tämän kilpailun osallistumismaksut.

Lähetetään seuran yhteinen ilmoittautuminen, jolloin saadaan koottua myös joukkueet eri sarjoihin. Mussalon radan ilmoitustaululla on osallistumislista, kirjatkaa tietonne listaan (laji, sarja, sportti-ID) 20.1.2024 mennessä.

Menestystä vuoteen 2024!